Biocyclische-Veganlandbouw 

Netwerk voor biocyclische-veganlandbouw in Nederland en Vlaanderen

Partners

Wij zijn, in de zomer van 2018, nog maar net van start als netwerk. Er moet nog veel gebeuren. Graag maken wij kennis met u als partner. Wij verwelkomen organisaties, bedrijven die ons kunnen helpen. 

 Help onze doelstelling:
Het netwerk Biocyclische-Veganlandbouw (vereniging i.o.) helpt met de promotie en ontwikkeling van de biocyclische-veganlandbouw in Nederland en Vlaanderen.  Dit doen wij met het realiseren van een netwerk en het actief benaderen van agrariërs, telers, kwekers en tuinders. Wij staan op vakbeurzen en evenementen. Tevens maken wij bedrijven, organisaties en consumenten bekend met deze vorm van bio-landbouw. 

Zo proberen wij deze innovatieve vorm van biolandbouw actief te bevorderen naar het idee van een internationale Biocyclic Network die inmiddels actief is in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk en Griekenland.

 Onze missie in Nederland en Vlaanderen is:

  • Eind 2020 moeten er minstens tien agrariërs, telers, kwekers en/of tuinders lid zijn van dit netwerk
  • Eind 2020 moet er minstens twee agrariërs, telers, kwekers en/of tuinders gecertificeerd zijn.   
  • Eind 2020 moet er met alle stakeholders een handelsketen ontwikkelt zijn waarbij het label een duidelijke plaats krijgt in het schap.
  • Consumenten blijvend actief informeren over het label en deze vorm van diervrije biologische-kringlooplandbouw.  

 

Kan u of uw organisatie een bijdrage leveren? Neem dan contact met ons op!
U kan ons ondersteunen door een partner te worden. Een optie is bijvoorbeeld om ons financieel te helpen en wij kunnen uw bedrijfsuiting zichtbaar tonen op deze website en onze publicaties.
Voor meer info en/of een kopje koffie? Graag komen wij langs! Mail voor een afspraak naar: joep@bio-vegan.nl


Voor Handel, Retail en Horeca


Voor de Horeca

Echt vegan op je bord! Bio-Vegan.nl werkt graag samen met horecabedrijven die zich willen onderscheiden met lokale & van-de-bron-af-aan bio-veganproducten die voortkomen uit de biocyclische-veganlandbouw.  Men kan denken aan opzetten van contractteelten van verse groente, fruit en noten maar ook denken wij mee en helpen wij graag aan de ontwikkeling van voorbewerkte producten en halffabricaten. Het meewerken aan de opzet van (lokale) biocyclische-veganlandbouw geeft veel voldoening en uw klanten zullen dat zeer waarderen! Biocyclisch-vegan product op het bord is een goed verhaal!

Wilt u als vegan restaurant of eethuis mee helpen om het biocyclische-vegan product op het bord te krijgen neem dan contact op met: joep@bio-vegan.nl

 

Voor supermarkt en bio-speciaalzaak 

Bio-Vegan.nl werkt graag samen met retail, detaillisten en eigenaars van bio-speciaalzaken die zich willen onderscheiden met lokale & van-de-bron-af-aan bio-veganproducten die voortkomen uit de biocyclische-veganlandbouw.  Geef onze verse groente, fruit en noten een duidelijke en vaste plaats in het schap! En stimuleer ook de ontwikkeling  van conserven en dergelijke. Het meewerken aan de biocyclische-veganlandbouw geeft veel voldoening en uw klanten zullen dat zeer waarderen! Biocyclisch-vegan product in het schap is een goed verhaal!

Wilt u als vegan aanbieder in uw supermarkt of bio-speciaalzaak mee helpen om het biocyclische-vegan product in het schap te krijgen neem dan contact op met: joep@bio-vegan.nl

Voor Handel en Verwerking

Echt vegan van oorsprong! Bio-Vegan.nl werkt graag samen met handelsbedrijven die zich willen onderscheiden met lokale & van-de-bron-af-aan bio-veganproducten die voortkomen uit de biocyclische-veganlandbouw. Men kan denken aan het opzetten van contractteelten zoals van  groente, fruit, kruiden, peulruchten, graan en uien. Ook helpen wij graag aan de ontwikkeling van voorbewerkte producten en halffabricaten (deels in eigen verwerking). Het meewerken aan de opzet van biocyclische-veganlandbouw geeft veel voldoening en uw klanten zullen dat zeer waarderen! Het biocyclisch-vegan product is een goed verhaal!

Wilt u als handelspartner mee helpen om het biocyclische-vegan product op het bord te krijgen neem dan contact op met: joep@bio-vegan.nl