Biocyclische-Veganlandbouw 

Netwerk voor biocyclische-veganlandbouw in Nederland en Vlaanderen

Doe mee!

Vind jij het ook belangrijk dat wat jij koopt ook echt 100% bio en 100% plantaardig is en dat dit voortkomt uit (gecontroleerde) biologische-kringlooplandbouw ofwel de biocyclische-veganlandbouw?  Zou jij deze ontwikkeling graag willen steunen? 

 Volg ons ook op Facebook en Twitter

Studenten gezocht voor studieopdracht
Voor telers die met een biocyclisch-vegan systeem willen gaan werken zijn wij op zoek naar studenten (MBO+, Hogeschool en WO) die in het kader van hun studie het een uitdaging vinden samen met de desbetreffende teler te kijken wat de opties zijn op het gebied van een sluitende nutriëntenkringloop voor een biocyclisch-vegan systeem, handel en/of verwerking. Belangstelling? Neem contact met ons op

Er is een folder beschikbaar in het Engels. Wij zijn bezig de folder te vertalen en deze beschikbaar te maken voor NL en Vlaanderen.
Lees hier de folder 

Meer doen als bedrijf of organisatie!
Wilt u als bedrijf of organisatie ook uw verantwoordelijkheid nemen en iets goed doen voor het klimaat, milieu, eerlijke voeding en diervriendelijke landbouw? Kunt u ons helpen met het sponsoren van drukwerk, promotiemateriaal en standkosten op een (vak)beurs?Kijk dan op deze pagina wat uw bijdrage kan zijn!